Zaanstreek-Waterland


 • welkom bij het centrum voor levensvragen

  wat is de zin van het leven? ons team helpt met gesprek, contact en begeleiding

 • bij u in de buurt

  in de regio’s kop van noord-holland en noord-kennemerland gaat op 19 februari een centrum voor levensvragen van start

 • begeleiding & gesprek

  uw verhaal en vraag zijn het uitgangspunt

  met het centrum voor levensvragen zijn diverse mensen verbonden die u vanuit hun beroep en achtergrond, begeleiding en ondersteuning kunnen geven

 • de tijd staat stil

  en wij reizen erlangs, van herinnering naar herinnering

 • zoeken naar antwoorden

  jij doet ertoe, omdat jij jij bent

In gesprek

Er kunnen momenten zijn in het leven waarbij we in een crisis terecht komen, in het bijzonder wanneer we te maken krijgen met ziekte, rouw of een ingrijpende verandering. In zo’n periode kunnen vragen naar boven komen rond het bestaan en de zin van het leven.

Juist dan kan het goed zijn om in contact te komen met iemand die hierover met u in gesprek kan gaan. Het Centrum voor Levensvragen is een schakel tussen uw vragen en de begeleiders en organisaties die u hierbij kunnen helpen. De begeleiding komt vanuit verschillende levensbeschouwelijke achtergronden.

 

Contact

Wilt u in contact komen met een begeleider van het Centrum voor Levensvragen in de regio Zaanstreek-Waterland?

Dan kunt u ons bellen op 06 13 95 68 23.

U krijgt dan iemand aan de telefoon die samen met u op zoek gaat naar de juiste persoon aan de hand van uw vraag en behoefte.

Omdat het nog niet mogelijk is om de telefoon de hele dag te beantwoorden, krijgt u soms een bandje te horen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer duidelijk inspreekt, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Geestelijk begeleiders 

U vindt hieronder informatie over enkele geestelijk begeleiders die in de regio Zaanstreek-Waterland voor u klaar staan. Dit overzicht is echter nog niet compleet. Aarzelt u niet contact op te nemen met ons, want wij kunnen u meer geestelijke begeleiding vanuit verschillende levensbeschouwelijke achtergronden bieden.

Geestelijk begeleiders